MINDEN AMI INGATLAN

20 év az ingatlan kereskedelemben

Rólunk

Rólunk

Teljeskörű Ingatlanügyintézés egy kézben. Lendvai Barbara vagyok 20 éve foglalkozom ingatlan közvetítéssel. 2015 előtt Budapesten éltem és főleg budapesti ingatlanok voltak a portfóliómban. Utána elköltöztem egy Komárom-Esztergom megyei kis faluba. Piackutatást végeztem és informálódtam a régióban az adottságokról. Igy most az ország ezen területén is tudok megbízható hiteles segítséget nyújtani az ingatlan közvetítésben. Teljeskörű szolgáltatást kínálok az első lépéstől az adásvételi szerződésen keresztül a kulcsátadásig. Hitelügyintézésben, energetikai tanusítvány készítésében és ingatlan szakjogász közreműködésében megbízható partnereim állnak a rendelkezésükre. Az ingatlanközvetítés több mint összehozni a vevőt az eladóval. Ez egy bizalmas hivatás, ahol a megbízok életük legintémebb részeibe egednek betekintés :az otthonukba és a pénzügyi helyzetükbe. Megbízásaimat teljes diszkrécióval és legjobb szaktudásommal kezelem. Hívjon most 06708508402 es telefonszámon az első tanácsadás dítalan. 

Szeretettel Üdvözlöm : Lendvai Barbara Etikus Ingatlanos Irodám elérhetősége


Cím: 2529 Annavölgy Gesztenye fasor 6


e-mail: lendvaiingatlan@gmail.com


Web: https://lendvaiingatlan.hu
Lendvai Ingatlanok mindenkinekEgyszerű ingatlankereső űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik ingatlannal kapcsolatban, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Hol keres ingatlant?*

Milyen összeghatárig keres ingatlant?*

Hány szobás ingatlant keres?*

Hitelre van szüksége?*

Hol hallott rólunk?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://lendvaiingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.
Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.

Türelmét addig is köszönjük!
Üdvözlettel,
Lendvai ingatlan
Hiba történt!